Over Stephanie van Rossum

Veranderingen lopen als een rode draad door mijn CV. Verandering van functies, verandering van locaties, verandering van taal maar bovenal verandering inhoudelijk: strategie wijziging doorvoeren, nieuwe producten ontwikkelen, nieuwe afdelingen opzetten, cultuuromslag bewerkstellingen.

Het werd me steeds duidelijker dat mijn passie ligt in het faciliteren van groei en van de verandering die mensen doorgaan. In september 2010 ben ik met mijn eigen onderneming gestart. Met ViGo – Partner in Transformatie begeleid ik veranderactiviteiten en middelgrote bedrijven en geef ik trainingen op het gebied van sales en communicatie.

De meeste veranderingen mislukken als gevolg van MWEKWVMWNVW: Mensen Kunnen En Willen Wel Veranderen Maar Willen Niet Veranderd Worden. En daar ligt de kracht van ViGo. Ik help bedrijven om de verandering succesvoller door te voeren door de focus te leggen op de medewerkers en de communicatie zonder daarbij het doel en het proces uit het oog te verliezen.

In de trainingen die ik geef, ligt de focus ook op de deelnemers. Ik vertel hen niet hoe het moet, ik laat hen beleven hoe het anders kan.

Met ViGo combineer ik mijn jarenlange ervaring in verandermanagement, communicatie en marketing & sales met mijn drive en kwaliteiten. Mijn kracht is mijn communicatie.

Méér doen. Met ViGo.

Website: www.vigo.nu


Get Twitter Buttons


View Stephanie van Rossum's profile on LinkedIn

2 reacties op Over Stephanie van Rossum

  1. Coole site. Mooie veranderprincipes. Spreek je graag eens. Groet, Rik

  2. toon zegt:

    Stephanie!
    Wat zie ik nou? Een wordpress blog? Zelf gedaan? Goed gedaan!
    Greetz, Toon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s